Gjestehavn
Victoria Hotel

Victoria Hotel


  1. Beskrivelse
  2. Bilder

Lang beskrivelse


Lite hotell – mye hygge

I sentrum av Kragerø, finner du idylliske Victoria Hotell som ble bygget i 1880, og har drevet under navnet Victoria Hotell siden 1901. Den karakteristiske, rosa bygningen i sentrum av Kragerø huser 33 rom i mange størrelser. Alt fra komfortable enkeltrom til større suiter. Mange av våre rom og suiter har balkonger med fin sjøutsikt. Allerede på begynnelsen av 1900-tallet var sjøfartsbyenKragerø i Telemark et yndet feriemål for velsituerte, kunstere og forfattere. De kom for å oppleve sommeren, byen og skjærgården.
1909 kom Edvard Munch til Kragerø  og bodde på Victoria Hotel. “Jeg bor på GrVictoria Hotel i Kragerø Mange hilsener Din hengivne Edvard Munch”

 
Kragerø skifter farge sammen med årstidene. Allerede i september blir pulsen i byen roligere. Kragerø blir et idyllisk sted å ta en pause i hverdagen og å slappe av i.
Men om sommeren er det ikke slik. De små, trange gatene i Kragerø blir igjen fylt av sol og turister, igjen blir det mye liv og røre i lille Kragerø. Det er utrolig hvor mye som skjer i det sommerlige Kragerø nesten døgnet rundt. Kragerø tilbyr masse konsertarrangementer og et yrende båtliv om sommeren.

 Havnekontakt

Axel Carlsen

Telefon

35 98 75 02

Epost

victoria@aco.no

Beliggenhet

Kragerø kommune

Gjesteplasser

60

Posisjon

N58 52.050 E009 24.746Kommenter